LUNCH MENU
-
Chwilowo niedostępne
ZUPA DNIA: ZAPYTAJ W RESTAURACJI
-
Chwilowo niedostępne
DANIE DNIA: ZAPYTAJ W RESTAURACJI
PRZYSTAWKI
-
Szef kuchni poleca
TATAR WOŁOWY (MARYNOWANE KURKI, KRUSZONKA Z BOCZNIAKA, MAJONEZ TRUFLOWY)
Opakowanie
ZUPY
-
Nowość
KREM Z POMIDORÓW Z GRZANKĄ CZOSNKOWĄ
PESTO BAZYLIOWE, CREM FRAISHE -
BULION STAROPOLSKI Z LANYMI KLUSECZKAMI ZIOŁOWYMI
-
ŻUR NA WĘDZONCE Z ZIEMNIAKAMI Z OGNISKA I JAJKIEM SADZONYM
DANIA GŁÓWNE
-
KLASYCZNY KOTLET SCHABOWY W CHRUPIĄCYM PANKO, PUREE, KAPUSTA ZASMAŻANA
Opakowanie -
DEVOLAY Z MASEŁEM CZOSNKOWYM, PUREE, MIZERIA
-
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE KURKOWYM Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI, MUS Z BURAKA
czosnek, pomidory cherry, szpinak Opakowanie -
WĄTRÓBKA DROBIOWA W CZERWONYM WINIE, PUREE MAŚLANE, JABŁKO
MAKARONY
-
CARBONARA TOKIO Z PARMEZANEM
-
CHICKEN CHEESE 4 SERY
-
GNOCCHI Z CHORIZO W ANDALUZYJSKIM SOSIE
SAŁATKI
-
SAŁATKA CEZAR Z KURCZAKIEM
-
SAŁATKA CEZAR Z KREWETKAMI
-
Oferta specjalna
SAŁATKA Z GRILOWANYM KURCZAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO MIODOWYM
-
PANIEROWANY SER CAMEMBERT, SAŁATY, WARZYWA, CUMBERLAND
Opakowanie
MENU DLA DZIECI
-
STRIPSY PODANE Z FRYTKAMI I KECZUPEM
-
MINI CHEESEBURGER
-
FRYTKI Z KECZUPEM
-
KREM Z POMIDORA Z GRZANKĄ
-
ROSOŁEK Z MAKARONEM
DODATKI
-
FRYTKI